1.01.2008

Google Hesabı Oluşturun

Kimi hizmetleri sadece Google hesabınızla kayıt olduğunuzda kullanabiliriniz.
Bunun için e-posta adresinizle hesap şifrenizi girmelisiniz. Bu hesap bilgileriniz sayesinde hesabınız üçüncü kişilerin izinsiz kullanımından korunmuş olur.Ayrıca bu bilgiler sizin Google hizmetlerini kullanırken kişisel profiller oluşturmanıza da yarar.Bu profiller daha sonra Google tarafından size daha uygun sayfalar oluşturmak için kullanılır. Google bu kişisel verilerinizi her hizmet için ayrı ayrı veritabanlarında tutmak yerine tek ortak bir veritabanında tutar ve böylece daha önce hiç kullanmadığınız bir hizmet bile ilk açışınızda kısmen size özelleştirilmiş halde karşınıza çıkar. Bütün bu özel verileriniz hesaplarınızı oluştururken dijital olarak imzaladığınız anlaşmalarda yer almadıkça veya tarafınızdan belirtilmedikçe üçüncü kişilere verilmez. Goog-le'da bir hesap açmak için şu adımları izlemelisiniz :

• Web tarayıcınızın adres satırına "www.google.com/accounts/NewAc-count" adresini girin.

• Karşınıza gelen pencerede e-posta adresinizi ve bu hesap için kullanmak istediğiniz şifreyi girin.
Alttaki açılır listeden bölge olarak Türkiye'yi seçtikten sonra resimde gördüğünüz güvenlik metnini altındaki giriş satırına yazın.

• Genel kullanım şartnamesini okuduktan sonra kabul ediyorsanız alttaki "I accept. Create my account" düğmesine tıklayın. Kullanıcı adınız başkası tarafından kullanılmıyorsa Google hesabınız hazır demektir.
Artık bu hesap bilgileriniz ile bütün Google hizmetlerini kullanabilirsiniz. Hesabınızın ayarlarını istediğiniz zaman değiştirebilir veya hesabınızı tümüyle silebilirsiniz.

Hiç yorum yok: